Yann van Ewijk
Yann van Ewijk

Yann van Ewijk

Voorzitter Stichting Bitcoin Nederland

Yann van Ewijk is een selfmade man op het gebied van technologie. Al vanaf een jonge leeftijd ontwikkelde hij een passie voor het creëren van online beveiligingssystemen nadat zijn eerste eigen website gehacked was. In de daarop volgende jaren leerde hij tijdens zijn studie aan Nyenrode business universiteit via het internet verschillende onderwerpen kennen waaronder cryptocurrency, bitcoin en de blockchain.

Tijdens zijn carrière bij IBM heeft hij zijn creatieve hacker-mindset in de praktijk leren brengen door de mogelijke bedreigingen in het cybersecurity-veld te leren herkennen. Zowel gedreven als gemotiveerd zet hij zich in om technologie en business te combineren met als uiteindelijke doel het helpen van de klant.

Momenteel is hij voorzitter van Stichting Bitcoin Nederland. Samen met zijn collega's organiseren zij maandelijks de educatieve conferentie Bitcoin Wednesday in Amsterdam. Hier komen verschillende onderwerpen ter sprake zoals de economie achter cryptocurrencies en de mogelijke toepassingen van de technologie.

Yann weet zijn analytische denkvermogen zodanig te combineren met zijn communicatieve vaardigheden om een interactieve leeromgeving te vormen voor kennisoverdracht naar een breder publiek, door relatief complexe zaken vereenvoudigd weer te geven.

Zijn presentatiestijl wordt gekenmerkt door zijn kalme uitstraling en passie voor cryptocurrency.

7 maart 11:40- 12:15 uur
BREAKOUT SESSIE

Wat zijn de mogelijkheden met Blockchain en cybersecurity?

Wat is blockchain? Hoe is bitcoin ontstaan? En wat doet de cybersecurity industrie met deze technologie? Met behulp van praktische voorbeelden komt u meer te weten over de rol van DNS, identiteit en efficiëntie via de blockchain.

Aanmelden
Sponsored by:
Security BootCamp is een event van SecureLink Nederland B.V. | Trapezium 224 • 3364 DL Sliedrecht • T +31 88 1234 200info@securelink.nl