Willem Bargeman
Willem Bargeman

Willem Bargeman

Lead Engineer, SecureLink

Willem Bargeman is Lead Engineer bij SecureLink. Inmiddels is hij ruim 10 jaar actief in de IT-wereld. Binnen SecureLink houdt Willem zich bezig met het ontwerpen en implementeren van infrastructuren en securityoplossingen bij klanten waarbij de focus ligt op routing, switching, wireless en netwerkauthenticatie oplossingen.

14:20 - 15:05 | It's time for an easy to consume & price predictable secure connectivity layer

Corporate en branch locatie access netwerken zijn vandaag de dag een cruciaal onderdeel van de productie omgeving. Als gebruikers en devices geen of niet de juiste toegang tot het access netwerk kunnen krijgen, heeft dit in de meeste gevallen direct impact op de productiviteit. Het beheer en de beveiliging van het access netwerk is echter een steeds grotere uitdaging qua tijd, kennis en voorspelbare kosten. SecureLink neemt al deze zorgen voor u weg met de dienst SecurePrevent Network access, op basis van voorspelbare OPEX kosten en zero touch provisioning. Deze dienst betreft een veilige infrastructuur gebaseerd op micro-segmentatie en is volledig geschikt voor SD-WAN.

Aanmelden
Sponsored by:
Security Bootcamp is een event van SecureLink Nederland B.V. | Trapezium 224 • 3364 DL Sliedrecht • T +31 88 1234 200[email protected]
Privacy policyCookie Policy
Cookie Settings