Ton Sips
Ton Sips

Ton Sips

Sr Sales Engineer Fortinet

Ton Sips is werkzaam bij Fortinet als Sr. Sales Engineer heeft 19 jaar ervaring in de ICT sector en heeft brede kennis en uitgebreide ervaring op het gebied van internet- en netwerkbeveiligingsoplossingen. Sips is afkomstig van McAfee, waar hij zich onder meer heeft toegelegd op het trainen en ontwikkelen van het kennisniveau van partners. Eerder was Sips negen jaar lang Systems Engineer Benelux bij Packeteer, waarvan de laatste twee jaar onder de vlag van Blue Coat Systems. Bij deze leverancier van WAN-optimalisatie en Web Security was hij verantwoordelijk voor alle technische presales taken.

7 maart 13:00 - 13:35 uur
TECHBOOTCAMP

The Fortinet Security Fabric
Met de Security Fabric van Fortinet zijn organisaties in staat om op een eenvoudige wijze end-to-end security te bereiken. Dit met security oplossingen, zowel van Fortinet als van derden, die onderling intelligentie delen en samenwerken. De Security Fabric van Fortinet rekent af met clichés die zeggen dat security ten koste gaat van de performance en leidt tot een verhoogde complexiteit van de beheersbaarheid.

Aanmelden
Sponsored by:
Security BootCamp is een event van SecureLink Nederland B.V. | Trapezium 224 • 3364 DL Sliedrecht • T +31 88 1234 200info@securelink.nl