Sven Mik
Sven Mik

Sven Mik

Security Engineer, SecureLink
Tijdens zijn studie System and Network Engineering heeft Sven stage gelopen bij SecureLink. Al tijdens zijn stage is hij zich gaan specialiseren in Next Generation Endpoint Security. Na het succesvol afronden van zijn studie is hij bij SecureLink ingestroomd als Associate Security Engineer en inmiddels uitgegroeid tot Security Engineer. Als Security Engineer wordt hij ingezet op uiteenlopende uitdagende projecten. Sinds november 2017 is Sven tevens gestart als Security Consultant waarbij hij Next Generation Endpoint Security vraagstukken, functionele- en technische vragen van klanten vertaalt naar innovatieve en technisch hoogstaande oplossingen of diensten uit het SecureLink portfolio.

7 maart 11:40 - 12:15 uur
BREAKOUT SESSIE


Protection, Detection & Response on the Endpoint

Gartner voorspelt dat in 2019 Endpoint Protection Platforms (EPP) en Endpoint Detection and Reponse (EDR) volledig zijn samengevoegd. Marktontwikkelingen geven aan dat meer zichtbaarheid op het endpoint wenselijk is. In deze sessie delen wij onze SecurePrevent Endpoint service en onze visie en verwachtingen omtrent de samenvoeging van EPP en EDR aangevuld met een technische demo van CylanceOPTICS.

Aanmelden
Sponsored by:
Security BootCamp is een event van SecureLink Nederland B.V. | Trapezium 224 • 3364 DL Sliedrecht • T +31 88 1234 200info@securelink.nl