Sander Hofman
Sander Hofman

Sander Hofman

European Sales Engineer, Mimecast

Sander Hofman is European Sales Engineer bij Mimecast. Hij heeft het grootste gedeelte van zijn carriere er naar gestreefd om the begrijpen hoe technologie organisaties kan ondersteunen. In zijn vroege jaren werkte Sander bij de overheid, waarna hij in de consultancy terecht kwam en internationaal ging werken. Voordat hij bij Mimecast aan de slag ging, was Sander deel van het Technical Sales Office 365 bij Microsoft Nederland.

7 maart 11:40 - 12:15 uur
TECHBOOTCAMP

Verbeter uw cyber resilience strategie, begin met e-mail
Naar aanleiding van de recente Petya en WannaCry aanvallen is duidelijk gebleken, dat geavanceerde security, business continuity en back-up procedures ofwel niet aanwezig waren of men was niet in staat om deze succcesvol uit te voeren. Deze aanvallen waren voor veel bedrijven een wake-up call om nu met aandacht te kijken naar dit soort bedreigingen, die een ontwrichtende uitwerking hebben op hun organisaties. Tegenwoordig heeft bijna iedereen in het bedrijfsleven toegang tot e-mail, waardoor het voor aanvallers meteen ook de meest eenvoudige manier is om toegang tot organisaties te krijgen. Dit gebeurt meestal door een combinatie van sociale en technische engineering. In deze presentatie zullen wij de complexiteit van deze bedreigingen bespreken en hoe ze af te slaan.

Aanmelden
Sponsored by:
Security BootCamp is een event van SecureLink Nederland B.V. | Trapezium 224 • 3364 DL Sliedrecht • T +31 88 1234 200info@securelink.nl