Rob Coenraads
Rob Coenraads

Rob Coenraads

CDC Analist, SecureLink

Rob Coenraads is werkzaam als CDC Analist bij SecureLink. Voor SecureLink is Rob werkzaam geweest bij enkele opsporingsinstanties binnen de overheid en de financiële sector waarbij de laatste jaren voornamelijk als digitaal forensisch onderzoeker en cybercrime specialist. Binnen SecureLink gebruikt hij zijn werkervaring bij het uitvoeren van analyses. Het resultaat hiervan is dat de klanten van juiste informatie en aanbevelingen worden voorzien.

Red Teaming vs Blue Teaming
15 maart - 13:25 - 14:10

Het leger doet het, de overheid doet het en de NSA doet het; het simuleren van cyberwarfare middels een Red Teaming versus Blue Teaming oefening om te kijken of ze klaar zijn voor een aanval. Het concept is simpel: een groep van security professionals (Red Team) valt aan en de tegenpartij (Blue Team) verdedigt en zal tegenmaatregelen treffen. SecureLabs demonstreert een cyberaanval waarbij een fictief bedrijf wordt aangevallen. U ziet hoe de security specialisten deze aanvallen proberen te detecteren, te pareren en te verzwakken. Wie gaat deze strijd winnen?

Aanmelden
Sponsored by:
Security BootCamp is een event van SecureLink Nederland B.V. | Trapezium 224 • 3364 DL Sliedrecht • T +31 88 1234 200info@securelink.nl