Peter Mesker
Peter Mesker

Peter Mesker

CTO, SecureLink

Peter Mesker is een ervaren architect/designer/presales voor (complexe) security en networking infrastructuren en is bewezen succesvol in het omzetten van concepten naar echte designs. Hij is gefocust op de beste oplossing voor de omgeving van de klant. Na zijn werk bij Juniper Networks, is Peter, als één van de vier, SecureLink gestart in Nederland.

10:15 - 10:45 l CTO Talk: de visie op cybersecurity

Met als doel iedere dag een beetje beter/weerbaarder te worden, is het van belang om op basis van volwassenheidsniveau en risicoprofiel een heldere security roadmap te bepalen en de daaruit volgende projecten uit te voeren. Strategisch partnership is daarbij een belangrijke basis voor het 'safely enablen van de business'.

Onder leiding van dagvoorzitter Joep Stassen gaat SecureLink CTO Peter Mesker het gesprek aan met zijn nieuwe collega CTO's van Orange Cyberdefense en SecureData in deze plenaire keynote. Wat is hun visie op cybersecurity? Volgen zij hetzelfde pad? Er zullen innovatiegebieden en kritische controlepunten worden aangedragen die in uw security roadmap moeten worden opgenomen in 2020.

Aanmelden
Sponsored by:
Security Bootcamp is een event van SecureLink Nederland B.V. | Trapezium 224 • 3364 DL Sliedrecht • T +31 88 1234 200[email protected]
Privacy policyCookie Policy
Cookie Settings