Paul van der Haas
Paul van der Haas

Paul van der Haas

Security specialist, SecureLink

Paul van der Haas is een Security Specialist bij SecureLink. Zijn dagelijkse werkzaamheden betreffen het uitvoeren van vulnerability assessments en penetratietesten. In zijn vrije tijd probeert hij zijn kennis bij te houden middels social media en hobbymatig mee te doen met CTF-wedstrijden en responsible disclosure programma's.

11:30 - 12:15 | "Het is maar een informational..."

Capture the Flag workshop
Na afloop van een security assessment is er vaak het voornemen om de criticals en de high risks zo snel mogelijk op te lossen. In deze sessie geven wij u inzicht in waarom een classificatie als informational of low risk toch het verschil kunnen maken. Tijdens de sessie bespreken wij onderwerpen die ook in de Capture the Flag (CTF) aan bod komen.

Uitleg van de Capture the Flag:
Bij een Capture the Flag kunnen deelnemers in spelvorm hun kennis over informatiebeveiliging toetsen. De CTF wordt vandaag in 'jeopardy' stijl opgezet en de volgende onderwerpen komen aan bod: netwerkanalyse, webapplicaties, cryptografie en programmeren. Er zijn ongeveer 20 challenges waar de tanden in gezet kunnen worden. Aan het einde van de dag wordt een prijs weggegeven aan de deelnemer met de hoogste score.

Aanmelden
Sponsored by:
Security Bootcamp is een event van SecureLink Nederland B.V. | Trapezium 224 • 3364 DL Sliedrecht • T +31 88 1234 200[email protected]
Privacy policyCookie Policy
Cookie Settings