Patrick Brog
Patrick Brog

Patrick Brog

Security Consultant, SecureLink

Patrick Brog is sinds februari 2011 presales consultant bij SecureLink. Voor SecureLink heeft Patrick verschillende technical support functies gehad, 10 jaar bij een groot internationaal bedrijf en 11 jaar bij netwerk- en security fabrikanten, hij heeft dus ervaring met alle kanten van de markt. Patrick vervult sinds januari 2017 de rol van teamlead pre-sales naast zijn rol als pre-sales consultant.

14:20 - 15:05 | It's time for an easy to consume & price predictable secure connectivity layer

Corporate en branch locatie access netwerken zijn vandaag de dag een cruciaal onderdeel van de productie omgeving. Als gebruikers en devices geen of niet de juiste toegang tot het access netwerk kunnen krijgen, heeft dit in de meeste gevallen direct impact op de productiviteit. Het beheer en de beveiliging van het access netwerk is echter een steeds grotere uitdaging qua tijd, kennis en voorspelbare kosten. SecureLink neemt al deze zorgen voor u weg met de dienst SecurePrevent Network Access, op basis van voorspelbare OPEX kosten en zero touch provisioning. Deze dienst betreft een veilige infrastructuur gebaseerd op micro-segmentatie en is volledig geschikt voor SD-WAN.

Aanmelden
Sponsored by:
Security Bootcamp is een event van SecureLink Nederland B.V. | Trapezium 224 • 3364 DL Sliedrecht • T +31 88 1234 200[email protected]
Privacy policyCookie Policy
Cookie Settings