Martijn Doedens
Martijn Doedens

Martijn Doedens

Security Consultant, SecureLink

Martijn Doedens is security consultant bij SecureLink. Hij is na het afronden van zijn studie Computer Science begonnen als engineer op het gebied van networking en security en heeft de rol van security-consultant en -architect.

7 maart 11:40 - 12:15 uur
BREAKOUT SESSIE

Risk driven Vulnerability Management
Het uitvoeren van regelmatige vulnerability scans is een preventieve maatregel om misbruik van kwetsbaarheden te beperken. Met risk driven vulnerability management wordt dit naar het volgende niveau gebracht door deze functie te combineren met threat intelligence.

7 maart 13:00 - 13:35 uur
BREAKOUT SESSIE

The truth is out there (in the network)
Intrusion Detection waarbij gebruik gemaakt wordt van signatures is niet meer effectief door het aantal zero days en door de toename van versleuteld verkeer. Door Network Traffic Analysis toe te passen - waarbij gebruik gemaakt wordt van op big data en machine learning gebaseerde algoritmen - kunnen aanvallers geïdentificeerd worden door op strategische plaatsen taps in het netwerk te plaatsen en het verkeer te analyseren.

8 maart 13:45 - 14:20 uur
BREAKOUT SESSIE

Software Defined...Security
Centrale orchestratie van netwerken (SDN), datacenters (SDDC), overal kan Software Defined voor gezet worden. Zo ook voor Wide Area Network in de vorm van Software Defined WAN. SD-WAN is een concept dat toegepast wordt door service providers. Security  speelt een rol in dit concept. In deze sessie wordt het SD-WAN en SD-Security besproken en de visie die SecureLink heeft op dit gebied aan de hand van een aantal use cases.

Aanmelden
Sponsored by:
Security BootCamp is een event van SecureLink Nederland B.V. | Trapezium 224 • 3364 DL Sliedrecht • T +31 88 1234 200info@securelink.nl