Mark Jenster
Mark Jenster

Mark Jenster

General Manager, SecureLink

Mark Jenster is gedreven, ambitieus, energiek en heeft een hoog verantwoordelijkheidsbesef. Mark stelt het belang van de klant voorop, maar hij blijft van mening dat behulpzaamheid naar collega's belangrijk is. Zijn credo is "Eén team, één taak: houd die focus!"

Sinds maart 2017 is Mark benoemd tot General Manager van SecureLink Nederland BV. Zijn carrière is gestart in het leger als beroepsmilitair en daar heeft hij 8 jaar gediend. Hierna had hij geen idee wat hij moest doen en kwam terecht op de Verkoop Binnendienst bij ASP4all in Huizen. Door zijn wilskracht kon hij na 2,5 jaar doorgroeien als Account Manager en in 2013 kreeg hij als Manager Public de overheid onder zijn hoede. Na de fusie met Bitbrains gaf Mark bij Solvinity leiding aan de hele business unit Public. Dankzij deze ervaring staat het verantwoordelijkheidsgevoel voor de klant, probleem en uitdaging hoog bij Mark.
In zijn vrije tijd houdt Mark van reizen, voetballen en socializen.

 

Aanmelden
Sponsored by:
Security Bootcamp is een event van SecureLink Nederland B.V. | Trapezium 224 • 3364 DL Sliedrecht • T +31 88 1234 200[email protected]
Privacy policyCookie Policy
Cookie Settings