Maikel Roolvink
Maikel Roolvink

Maikel Roolvink

Cybersecurity Advisor, SecureLink
Maikel, werkzaam geweest als Security Officer in de financiële sector, ondersteunt organisaties bij het structureren en optimaliseren van hun cybersecuritystrategie. Dankzij zijn brede kennis en ervaring kan hij als geen ander organisaties adviseren bij het reduceren van cyberrisico's. Bij SecureLink is Maikel actief in de rol van Cybersecurity Advisor.

7 en 8 maart 13:00 - 14:20 uur
WORKSHOP

Compromise your endpoint

De toenemende mobiliteit van onze eindgebruikers zorgt voor nieuwe uitdagingen voor een goedwerkende informatiebeveiliging. Hoe effectief zijn nu eigenlijk die maatregelen die u getroffen heeft om uw eindgebruikers te beschermen?

Tijdens deze interactieve workshop gaan we gezamenlijk op onderzoek uit en kijken waar de hiaten zitten voor uw organisatie. Topics die onder andere voorbijkomen zijn Antivirus, administrator rechten, opslag van data, gebruik van cloud en verwisselbare media maar ook emailbescherming.

Wij bespreken niet alleen deze topics maar stellen deze ook tijdens de workshop op de proef, het meebrengen van uw eigen mobiele werkplek is dan ook een vereiste net zoals een ondertekende vrijwaring.

Voor deze workshop is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Deze workshop neemt circa 70 minuten in beslag. Kiest u voor deze sessie, houdt u er dan rekening mee dat u de derde ronde van de breakout sessies niet kunt bijwonen.

Aanmelden
Sponsored by:
Security BootCamp is een event van SecureLink Nederland B.V. | Trapezium 224 • 3364 DL Sliedrecht • T +31 88 1234 200info@securelink.nl