Luuk Dries
Luuk Dries

Luuk Dries

Senior Systems Engineer, F5 Networks

Luuk Dries (1962) is sinds maart 2007 werkzaam bij F5 Networks. In de functie van Senior Systems Engineer is hij verantwoordelijk voor ondersteuning, informatie en (sales) training bij eindgebruikers en partners in Nederland op het gebied van application delivery, security, cloud en automation. Luuk Dries heeft zijn sporen verdiend in de ICT-markt. Voor zijn komst naar F5 Networks werkte hij bij diverse fabrikanten.

Deze veteraan startte in 1984 zijn ICT-loopbaan en bekleedde functies van Pre-sales Manager bij Extreme Networks, Pre-sales functies bij Nortel Networks, Bay Networks en Tulip Computers, en After Sales Engineer bij SynOptics Communications. "Na jaren aan de infrastructuur kant te hebben gewerkt, wilde ik mijn horizon verbreden door mij te verdiepen in applicaties en security", zegt Luuk Dries. "Ik kende F5 Networks al geruime tijd en ik was onder de indruk van hun innovatief vermogen. En dit blijkt nog iedere keer als ik met klanten praat; vaak kunnen we meer doen dan men verwacht. Ik wil in mijn functie een bijdrage leveren aan het verstevigen van de vooraanstaande positie van F5 in de markt. "F5 Networks is marktleider in Application Delivery Networking. Het bedrijf levert oplossingen die de veiligheid, snelheid en beschikbaarheid van applicaties verbeteren. De toevoeging van intelligentie aan en beheerbaarheid van het netwerk zorgt voor het offloaden van applicaties. Hierdoor breidt F5 de kracht van intelligente netwerken uit naar alle niveaus voor applicatiebeschikbaarheid. De uitgebreide F5-architectuur integreert applicatieoptimalisatie met applicatie- en netwerkbeveiliging op een intelligente manier en vergroot zo de applicatiebetrouwbaarheid. Dries is CISSP en CEH gecertificeerd.

7 maart 11:40 - 12:15 uur
TECHBOOTCAMP

Wat uw cloud-leverancier u niet vertelt over de beveiliging van applicaties in de public cloud
Veel bedrijven hebben bedrijfskritische applicaties naar de cloud gebracht, of zijn voornemens dit te doen. Hoewel deze strategie inmiddels gemeengoed is geworden, brengt het ook risico's met zich mee. In hoeverre zijn uw applicaties beveiligd tegen indringers? Bent u zich bewust dat u verantwoordelijk bent voor de beveiliging van de toegang van deze applicaties? Bent u echt volledig beschermd tegen aanvallen van buitenaf en tegen welke prijs? De antwoorden op deze vragen kunnen simpeler zijn dan u denkt. Welke risico's neemt u met uw beschikbaarheid en veiligheid?

Aanmelden
Sponsored by:
Security BootCamp is een event van SecureLink Nederland B.V. | Trapezium 224 • 3364 DL Sliedrecht • T +31 88 1234 200info@securelink.nl