Lucien Barink
Lucien Barink

Lucien Barink

General Manager Cryptshare Benelux

Lucien Barink is sinds 2011 werkzaam bij Befine Solutions AG, ontwikkelaar van het product Cryptshare. Als General Manager is hij verantwoordelijk voor de verkoop en marketing van het product Cryptshare in de Benelux. Lucien heeft een ruime ervaring in de IT en heeft brede ervaring met applicatie software, eerst in de wereld van Supply Chain toepassingen en later in de security wereld.

Lucien heeft het verkoop kanaal in de Benelux opgebouwd samen met geselecteerde resellers. Dit heeft inmiddels geresulteerd in een marktleiderschap van Cryptshare in meerdere sectoren. In de Benelux zijn inmiddels meer dan 250 tevreden referenties die gebruik maken van Cryptshare voor de beveiliging van hun e-mail communicatie. Cryptshare wordt in sectoren zoals lokale overheden, zorginstellingen, financiële dienstverleners en industriële bedrijven toegepast.

Waar in 2011 er nog zeer weinig aanbod was en de vraag naar e-mail beveiliging nog gering was, zie je dat tegenwoordig het bewust zijn sterk is toegenomen. Met de geselecteerde resellers en een eigen sterk groeiend team van medewerkers is Cryptshare ondertussen een bekende en gewaardeerde speler van belang in de Benelux geworden.

7 maart 13:00 - 13:35 uur
TECHBOOTCAMP

Email beveiliging opgehelderd
e-mail is ooit bedacht voor het versturen van een eenvoudig bericht. Beveiliging van dat bericht heeft nooit veel aandacht gekregen. Wat komt er kijken om een e-mail wel te beveiligen; moet het beveiligd worden en waarom, wat zijn de mogelijkheden, welke technieken zijn er beschikbaar en waar moet je op letten.

Aanmelden
Sponsored by:
Security BootCamp is een event van SecureLink Nederland B.V. | Trapezium 224 • 3364 DL Sliedrecht • T +31 88 1234 200info@securelink.nl