Hét evenement op het gebied van IT security

15 & 16 maart 2017, Van Nelle fabriek Rotterdam

Security BootCamp

15 & 16 maart 2017 | Van Nelle Fabriek Rotterdam

IS UW BEVEILIGING KLAAR VOOR DE TOEKOMST?
Nieuwe geavanceerde bedreigingen blijven komen en evolueren, terwijl security professionals worstelen om de controle te houden over devices en hun infrastructuur. De security trends liegen er niet om: harder to detect attacks, slower response times, meer security tools om te managen, meer data te analyseren, etc.

Bereid u voor om de security uitdagingen van 2017 aan te pakken! Security BootCamp is interessant voor iedereen die dagelijks met IT security bezig is en als doel heeft zijn informatiebeveiliging en infrastructuur op het hoogste niveau te brengen én te houden.

TAKE YOUR SECURITY TO THE NEXT LEVEL!
Reserveer alvast uw plek via het aanmeldformulier (deelnemen is gratis).

Impressie 2017
over security bootcamp
Programma

Programma

In maart 2017 kunt u keynotes, break-out sessies en BOOTx sessies volgen van bekende en toonaangevende sprekers, waarbij visies, voorbeelden, actuele dreigingen en actualiteiten op het gebied van informatiebeveiliging de revue passeren. De agenda wordt regelmatig aangevuld met nieuwe sessies en sprekers.

Sprekers

Sprekers

In maart 2017 nemen (inter)nationale specialisten u mee in hun verhaal op het gebied van IT Security en delen security consultants hun visie naar de toekomst.

Sponsored by:
Security BootCamp is een event van SecureLink Nederland B.V. | Trapezium 224 • 3364 DL Sliedrecht • T +31 88 1234 200info@securelink.nl