Hét cybersecurity congres van Nederland

Voorlopig uitgesteld

Security Bootcamp 2020 is voorlopig uitgesteld

Vanwege de uitbraak van het COVID-19 is de Security Bootcamp van 11 maart 2020 uitgesteld. De veiligheid van onze relaties, klanten, partners, leveranciers en medewerkers zijn voor ons topprioriteit. Wij houden u op de hoogte en communiceren zo spoedig mogelijk een nieuwe datum. 

Aftermovie 2019
Security Bootcamp

Security Bootcamp

Nieuwe technieken geven u de mogelijkheid om uw business continue te ontwikkelen en te innoveren. De zogenaamde digitale transformatie is een reis waarbij we volop nieuwe uitdagingen tegen komen. Hierdoor kan het zijn dat u door de bomen het bos niet meer ziet als gevolg van de vele keuze opties, toegenomen complexiteit en versnippering van gebruikers en data. Met cybersecurity op de bestuursagenda is het noodzakelijk een strategisch plan te creëren, uit te voeren en te controleren om veilig en gecontroleerd te kunnen blijven innoveren als bedrijf en om zwakheden te detecteren en vervolgens te kunnen mitigeren. Thema's als dynamisch, automation, orchestration, secure by design en security awareness vragen om een strategie.

Kalender

Kalender

Wilt u op de hoogte blijven van Security Bootcamp 2020, de aankomende edities in Europa en verschillende andere cybersecurity evenementen waar SecureLink aanwezig is? Bezoek dan de kalender op onze website. Wij zien u graag terug!

 

Sponsored by:
Security Bootcamp is een event van SecureLink Nederland B.V. | Trapezium 224 • 3364 DL Sliedrecht • T +31 88 1234 200[email protected]
Privacy policyCookie Policy
Cookie Settings