Hét cyber security congres van Nederland

Bedankt voor uw deelname!

Security Bootcamp

Op woensdag 13 maart kwamen 650 mensen bij elkaar in de Van Nelle fabriek in Rotterdam voor de jaarlijkse Security Bootcamp van SecureLink. Als zij één boodschap meenamen naar huis dan was het wel: je kunt je alleen wapenen tegen nieuwe dreigingen als je samenwerkt in een ecosysteem van partners waarin je kennis deelt. Daarbij is het ook heel belangrijk om mens en machine optimaal te laten samenwerken. Kortom: better together.

 

Aftermovie 2019
Presentaties

Presentaties

In 2019 namen (inter)nationale specialisten u mee in hun verhaal op het gebied van cybersecurity en delen security consultants hun visie naar de toekomst. Wilt u de presentaties nog eens teruglezen? Vul dan de enquête in en download de presentaties. 

 

Kalender

Kalender

Wilt u op de hoogte blijven van Security Bootcamp 2020, de aankomende edities in Europa en verschillende andere cybersecurity evenementen waar SecureLink aanwezig is? Bezoek dan de kalender op onze website. Wij zien u graag terug!

 

Sponsored by:
Security Bootcamp is een event van SecureLink Nederland B.V. | Trapezium 224 • 3364 DL Sliedrecht • T +31 88 1234 200[email protected]
Privacy policyCookie Policy
Cookie Settings