Harm Teerenstra
Harm Teerenstra

Harm Teerenstra

Security Consultant, SecureLink

"Harm, sinds 2011 actief in de IT-branche, is de meest recente aanwinst binnen het SecureLink pre-sales team. Als security consultant voorziet hij organisaties van het best passende advies op uiteenlopende onderwerpen."

7 en 8 maart 13:00 - 14:20 uur
WORKSHOP

Compromise your endpoint
De toenemende mobiliteit van onze eindgebruikers zorgt voor nieuwe uitdagingen voor een goedwerkende informatiebeveiliging. Hoe effectief zijn nu eigenlijk die maatregelen die u getroffen heeft om uw eindgebruikers te beschermen?

Tijdens deze interactieve workshop gaan wij gezamenlijk op onderzoek uit en kijken waar de hiaten zitten voor uw organisatie. Topics die onder andere voorbijkomen zijn antivirus, administrator rechten, opslag van data, gebruik van cloud en verwisselbare media maar ook emailbescherming.

Wij bespreken niet alleen deze topics maar stellen deze ook tijdens de workshop op de proef, het meebrengen van uw eigen mobiele werkplek is dan ook een vereiste net zoals een ondertekende vrijwaring.

Voor deze workshop is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Deze workshop neemt circa 70 minuten in beslag. Kiest u voor deze sessie, houdt u er dan rekening mee dat u de derde ronde van de breakout sessies niet kunt bijwonen.

Aanmelden
Sponsored by:
Security BootCamp is een event van SecureLink Nederland B.V. | Trapezium 224 • 3364 DL Sliedrecht • T +31 88 1234 200info@securelink.nl