Florian Buijs
Florian Buijs

Florian Buijs

Security Consultant, SecureLink

Florian Buijs is sinds 2014 Presales Consultant bij SecureLink. In deze nieuwe rol kan hij zijn reeds opgedane expertise vanuit zijn vorige rol bij SecureLink, als zijnde Security Engineer, nu ook prima gebruiken om klanten te assisteren in het vinden van de juiste oplossing voor hen. Omdat Florian ook van oudsher bedreven is in het lesgeven, is hij behalve Presales Consultant ook Trainer bij SecureLink voor o.a. Palo Alto Networks en Infoblox.

Network intelligence, control security from the core

15 maart - 12:30 - 13:15
Security in uw netwerk zonder agents op clients? Malware detectie voor alle aangesloten apparatuur? Blokkeren van data exfiltratie? Dit is allemaal mogelijk door analyse van DNS verkeer en daarop gerichte actie te ondernemen, met duidelijke rapportage over welke clients besmet zijn en waar data wordt gelekt. Allemaal in te passen in uw bestaande netwerk en zeer complementair aan bestaande oplossingen, zoals NGFW en AntiVirus.

Secure Application Delivery en visibility in een versleuteld landschap

16 maart - 13:25 - 14:10
Het buzzword van nu is SDN, maar voor eindgebruikers is ADN veel spannender. Het ontsluiten van applicaties naar de gebruikers (intern of via internet) doen we al jaren en veelal waren deze redelijk statisch en draaiden on-premise. Echter het moderne applicatielandschap is dynamisch, betreft veel meer applicaties en wordt vanuit een hybride cloud aangeboden. Neem daarbij mee dat meer en meer applicaties gebruik maken van versleutelde verbindingen (SSL) en dat data leakage een grote zorg is. Dit vereist een well-designed applicatie delivery architectuur waarbinnen security, schaalbaarheid en beheerbaarheid een belangrijke rol spelen.

After Action Report

15 maart - 16:25 - 16:40 én 16 maart - 15:35 - 15:50 uur.
Tijdens Security Bootcamp hebben wij de beschikking over onder andere een High Performance Wifi netwerk (Aruba, a Hewlett Packard Enterprise company), een Next Generation Firewall (Palo Alto Networks) en een DNS Firewall (Infoblox). Security Consultant Florian Buijs houdt de logging van diverse systemen in de gaten om aan het einde van beide dagen een zogenaamd After Action Report aan u te presenteren. Denk hierbij aan het aantal unieke devices, de meest gebruikte applicaties, of er sprake is van gerichte aanvallen en welke devices contact maken met malware sites per DNS (het welbekende 'boefje van de dag'). Omdat iedere bezoeker een unieke (anonieme) inlognaam+wachtwoord krijgt is onze logging natuurlijk ook anoniem, maar wel herleidbaar voor de eindgebruikers (iedereen weet zelf zijn eigen inlognaam). 

Prijs voor 'Wario of the day'

Eén bezoeker heeft de twijfelachtige eer om verkozen te worden tot 'Wario of the day' met bijbehorende prijs. 'Wario of the day' werkt anoniem op het High Secure wireless netwerk (Enterprise Grade Security op basis van een random username/password dat de gast bij binnenkomst zelf uitzoekt). Vanaf 2017 worden meerdere types 'wireless toegang' geboden en ook daarvan worden de resultaten gepresenteerd ('anonymized to protect the innocent').

Aanmelden
Sponsored by:
Security BootCamp is een event van SecureLink Nederland B.V. | Trapezium 224 • 3364 DL Sliedrecht • T +31 88 1234 200info@securelink.nl