Florian Buijs
Florian Buijs

Florian Buijs

Security Consultant, SecureLink

Florian Buijs is sinds 2014 Presales Consultant bij SecureLink. In deze nieuwe rol kan hij zijn reeds opgedane expertise vanuit zijn vorige rol bij SecureLink, als zijnde Security Engineer, nu ook prima gebruiken om klanten te assisteren in het vinden van de juiste oplossing voor hen. Omdat Florian ook van oudsher bedreven is in het lesgeven, is hij behalve Presales Consultant ook Trainer bij SecureLink voor o.a. Palo Alto Networks en Infoblox.

13:30 - 14:15 l Securing your critical infrastructure or production environment, an impossible mission or just a matter of focus?

Door vergaande automatiseringen van productie omgevingen (OT= Operational Technology) worden de risico's daar groter. Hoe komt dat eigenlijk en wat is daaraan te doen?

OT omgevingen zijn meestal 24/7 operationeel, hebben weinig tot geen onderhoudsvensters en er wordt apparatuur gebruikt die al tientallen jaren meegaan en dat alles in een plat netwerk.

Toch is het mogelijk om ook hier op een hoger cybersecurity niveau te komen, en op die manier een OT omgeving te creeren dat beter bestand is tegen cyber aanvallen. Iedereen wil ten slotte graag dat er water uit de kraan komt, stroom uit het stopcontact en dat een elektrische auto blijft functioneren!

Aanmelden
Sponsored by:
Security Bootcamp is een event van SecureLink Nederland B.V. | Trapezium 224 • 3364 DL Sliedrecht • T +31 88 1234 200[email protected]
Privacy policyCookie Policy
Cookie Settings