Florian Buijs
Florian Buijs

Florian Buijs

Security Consultant, SecureLink

Florian Buijs is sinds 2014 Presales Consultant bij SecureLink. In deze nieuwe rol kan hij zijn reeds opgedane expertise vanuit zijn vorige rol bij SecureLink, als zijnde Security Engineer, nu ook prima gebruiken om klanten te assisteren in het vinden van de juiste oplossing voor hen. Omdat Florian ook van oudsher bedreven is in het lesgeven, is hij behalve Presales Consultant ook Trainer bij SecureLink voor o.a. Palo Alto Networks en Infoblox.

After Action Report

7 maart - 15:25 - 15:40 uur
8 maart - 15:25 - 15:40 uur

Tijdens Security Bootcamp hebben wij de beschikking over onder andere een High Performance wifi netwerk (Aruba, a Hewlett Packard Enterprise company), een Next Generation Firewall (Palo Alto Networks) en een DNS Firewall (Infoblox).
Security Consultant Florian Buijs houdt de logging van diverse systemen in de gaten om aan het einde van beide dagen een zogenaamd After Action Report aan u te presenteren. Denk hierbij aan het aantal unieke devices, de meest gebruikte applicaties, of er sprake is van gerichte aanvallen en welke devices contact maken met malware sites per DNS (het welbekende 'boefje van de dag').

Prijswinnaar
Eén bezoeker heeft de twijfelachtige eer om verkozen te worden tot 'boefje van de dag' met bijbehorende prijs. Het werkt anoniem op het High Secure wireless netwerk (Enterprise Grade Security op basis van een random username/password dat de gast bij binnenkomst zelf uitzoekt). Vanaf 2017 worden meerdere types 'wireless toegang' geboden en ook daarvan worden de resultaten gepresenteerd ('anonymized to protect the innocent').

Aanmelden
Sponsored by:
Security Bootcamp is een event van SecureLink Nederland B.V. | Trapezium 224 • 3364 DL Sliedrecht • T +31 88 1234 200[email protected]
Privacy policyCookie Policy
Cookie Settings