Eward Driehuis
Eward Driehuis

Eward Driehuis

Chief Research Officer

Eward Driehuis is vanaf 1 maart als Chief Research Officer verantwoordelijk voor onderzoeken binnen SecureLink. Als security veteraan met een achtergrond als ontwerper, heeft hij een passie voor cybersecurity, innovatie en uitgebreide ervaring met het bestrijden van cybercriminaliteit. Hij heeft aan zijde van zowel opsporingsdiensten als van grote multinationals gestaan. In meer dan 20 jaar heeft Eward van de VS tot in Australie gewerkt met banken, overheden en corporates. Zijn CV bevat onder meer de rol CTO en business director en de afgelopen 8 jaar Director of Product Management and Marketing bij Fox-IT. Tevens heeft hij meerdere bedrijven geholpen internationaal door te breken in software en security. 

Plenaire sessie

15 maart - 10:25 - 10:55

Activisten, criminelen, of regeringen: de realiteit over de grootste risico's van buiten uw organisatie 

In deze sessie legt Eward Driehuis uit hoe cyberdreigingen zich hebben ontwikkeld in de afgelopen tien jaar. Jarenlang maakt men zich zorgen over DDOS, Malware en regering gesponsorde aanvallen. In de afgelopen 18 maanden is het dreigingsbeeld echter volledig veranderd. Dit is te danken aan een relatief kleine groep van enkele tientallen individuen. U leert wie zij zijn, hoe zij zich hebben ontwikkeld en waarom, wat dat betekent voor uw risico's en hoe u daar mee om moet gaan.

Aanmelden
Sponsored by:
Security BootCamp is een event van SecureLink Nederland B.V. | Trapezium 224 • 3364 DL Sliedrecht • T +31 88 1234 200info@securelink.nl