Eward Driehuis
Eward Driehuis

Eward Driehuis

Chief Research Officer, SecureLink
Eward Driehuis is als Chief Research Officer verantwoordelijk voor onderzoeken binnen SecureLink. Als security veteraan met een achtergrond als ontwerper, heeft hij een passie voor cybersecurity, innovatie en uitgebreide ervaring met het bestrijden van cybercriminaliteit. Hij heeft aan zijde van zowel opsporingsdiensten als van grote multinationals gestaan. In meer dan 20 jaar heeft Eward van de VS tot in Australie gewerkt met banken, overheden en corporates. Zijn CV bevat onder meer de rol CTO, business director en heeft hij meerdere bedrijven geholpen internationaal door te breken in software en security.

Keynote - Beter beveiligd dan ooit?

10:45 - 11:15 uur

Eward Driehuis legt uit, aan de hand van 250.000 onderzochte incidenten in 2018, hoe onze risico's veranderd zijn. Van startende cybercriminelen, tot staat gesponsorde hackers. De grote verschillen, maar ook de overeenkomsten. Om de risico's het hoofd te kunnen bieden, moeten wij ook naar binnen kijken. Kunt u uw medewerkers en uw leveranciers wel vertrouwen? Hoe bepaalt u uw het gewenste weerbaarheidsniveau? En hoe vertaalt dat zich in oplossingen?

Aanmelden
Sponsored by:
Security Bootcamp is een event van SecureLink Nederland B.V. | Trapezium 224 • 3364 DL Sliedrecht • T +31 88 1234 200[email protected]
Privacy policyCookie Policy
Cookie Settings