Eward Driehuis
Eward Driehuis

Eward Driehuis

Chief Research Officer, SecureLink
Eward Driehuis is als Chief Research Officer verantwoordelijk voor onderzoeken binnen SecureLink. Als security veteraan met een achtergrond als ontwerper, heeft hij een passie voor cybersecurity, innovatie en uitgebreide ervaring met het bestrijden van cybercriminaliteit. Hij heeft aan zijde van zowel opsporingsdiensten als van grote multinationals gestaan. In meer dan 20 jaar heeft Eward van de VS tot in Australie gewerkt met banken, overheden en corporates. Zijn CV bevat onder meer de rol CTO, business director en heeft hij meerdere bedrijven geholpen internationaal door te breken in software en security.

10:45 - 11:15 uur
KEYNOTE


Uw geld en uw vrijheid

Eward Driehuis, SecureLink CRO, legt uit hoe een relatief onschuldige bende fraudeurs de katalysator was voor een compleet nieuwe reeks dreigingen: tegen uw geld, uw geheimen en uw vrijheid. Maar dreiging is niet hetzelfde als risico; hoe u hiermee omgaat bepaalt uw kwetsbaarheid. De ingrediënten zijn procesdiscipline, slimme mensen en een handjevol verschillende technologieën – hoe u de taart bakt is aan u.

 

Aanmelden
Sponsored by:
Security BootCamp is een event van SecureLink Nederland B.V. | Trapezium 224 • 3364 DL Sliedrecht • T +31 88 1234 200info@securelink.nl