Security BootCamp

Praktisch & Contact

Heeft u een vraag of een opmerking met betrekking tot uw inschrijving, programma of sponsormogelijkheden? Neem dan contact met ons op via onderstaande gegevens. Wij komen zo snel mogelijk bij u terug.

Nathalie de Vries, Event Manager SecureLink
+31 88 1234 200
securitybootcamp@securelink.nl

Boek een hotelovernachting

Snel ter plaatse zijn op het event? U kunt eenvoudig een hotelkamer boeken bij Van der Valk Blijdorp. Het is dan circa 7 minuten met de auto of taxi naar de Van Nelle Fabriek.

Reserveer

Locatie

Van Nelle Fabriek
Van Nelleweg 1,
3044 BC ROTTERDAM

Routebeschrijving

Parkeren

Komt u met de auto naar het leukste cybersecurity congres? Volg dan de P-borden of de aanwijzingen van de parkeerbegeleiding bij de Van Nelle Fabriek.

Openbaar vervoer

Komt u met het openbaar vervoer? Trein nemen tot Rotterdam Centraal Station. Hier buslijn 38 richting Station Schiedam Centrum vanaf het busstation aan de Conradstraat (zijkant station). Uitstappen bij halte Beukelsbrug op de Horvathweg. De trap naar beneden nemen, linksaf het spoorviaduct onderdoor en oversteken naar de hoofdingang van de Van Nelle Fabriek. Tevens kunt u vanaf Station Schiedam Centrum dezelfde buslijn 38 richting Rotterdam Centraal nemen, uitstappen bij dezelfde halte.

Sponsored by:
Security BootCamp is een event van SecureLink Nederland B.V. | Trapezium 224 • 3364 DL Sliedrecht • T +31 88 1234 200info@securelink.nl