After Action Report - Wario of the day!

Door: Florian Buijs
15 maart 2016
15:50 - 16:05

Tijdens Security Bootcamp hebben wij de beschikking over onder andere een High Performance Wifi netwerk (Aruba, a Hewlett Packard Enterprise company), een Next Generation Firewall (Palo Alto Networks) en een DNS Firewall (Infoblox).

Security Consultant Florian Buijs houdt de logging van diverse systemen in de gaten om aan het einde van beide dagen een zogenaamd After Action Report aan u te presenteren. Denk hierbij aan het aantal unieke devices, de meest gebruikte applicaties, of er sprake is van gerichte aanvallen en welke devices contact maken met malware sites per DNS (het welbekende 'boefje van de dag').

Omdat iedere bezoeker een unieke (anonieme) inlognaam+wachtwoord krijgt is onze logging natuurlijk ook anoniem, maar wel herleidbaar voor de eindgebruikers (iedereen weet zelf zijn eigen inlognaam).

Prijs voor 'Wario of the day'

Eén bezoeker heeft de twijfelachtige eer om verkozen te worden tot 'Wario of the day' met bijbehorende prijs. 'Wario of the day' werkt anoniem op het High Secure wireless netwerk (Enterprise Grade Security op basis van een random username/password dat de gast bij binnenkomst zelf uitzoekt). Vanaf 2017 worden meerdere types 'wireless toegang' geboden en ook daarvan worden de resultaten gepresenteerd ('anonymized to protect the innocent').

Aanmelden
Sponsored by:
Security BootCamp is een event van SecureLink Nederland B.V. | Trapezium 224 • 3364 DL Sliedrecht • T +31 88 1234 200info@securelink.nl