Michelle Wijnant
Michelle Wijnant

Michelle Wijnant

Juridisch adviseur, ICTRecht

Michelle Wijnant werkt als juridisch adviseur bij ICTRecht en adviseert zowel profit als non-profit organisaties over het werken in lijn met de privacy- en telecommunicatiewetgeving, en de daarbij behorende juridische vraagstukken. Daarnaast ondersteunt zij organisaties met het opstellen van overeenkomsten, gedragscodes, privacy impact assessments, beleidsdocumenten, adviezen en het voeren van onderhandelingen. Naast het geven van juridisch advies, verzorgt Michelle ook regelmatig diverse trainingen op het gebied van privacy. Dit doet zij zowel vanuit de ICTRecht Academy, als in-house bij diverse opdrachtgevers.

13:30 - 14:15 | Privacy by design

Privacy was vorig jaar natuurlijk een hot topic, maar waar staan we nu? En wat is er qua handhaving gebeurd? Daar staan we in deze sessie bij stil. Daarnaast gaan we het hebben over 'privacy by design', want hoe zorg je er nu voor dat activiteiten, processen en apparatuur vanaf het begin af aan in lijn met de privacywetgeving worden ingericht?

 

Aanmelden
Sponsored by:
Security Bootcamp is een event van SecureLink Nederland B.V. | Trapezium 224 • 3364 DL Sliedrecht • T +31 88 1234 200[email protected]
Privacy policyCookie Policy
Cookie Settings